Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Ons hotel

Bij De Gulden Leeuw beschikken wij over zeven één of twee persoons kamers. Daarnaast kunt u bij ons ook een drie persoons kamer boeken, hiervan hebben wij er twee. Als laatste beschikken wij over een familie kamer voor maximaal vier personen.

Al onze kamers zijn voorzien dan een douche en een toilet. De bedden zijn boxspring en alle kamers zijn daarnaast voorzien van een airco voor de nodige verkoeling. Voor een relax moment op uw kamer kunt u gebruik maken van de koffie en thee voorziening. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis wifi en bieden wij u ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet.

De Gulden Leeuw is gelegen in het gezellige centrum van het oude stadje Workum. Voor ons hotel op de markt kunt u goed vertoeven op het terras. Achter De Gulden Leeuw vindt u vaarwater van het IJsselmeer naar de Friese binnenmeren. Dit is een deel van het elfstedentraject. Op loopafstand (50m) bevindt zich het befaamde Jopie Huisman museum.

  • Gratis WiFi
  • Afsluitbaar en overdekte fietsenstalling
  • Gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen
Boek onze kamers